A reinceput propaganda sionist-americana impotriva Siriei

Au dat drumul din nou la propaganda îndreptată împotriva „regimului Assad” din Siria. Un articol din revista TIME trasează punctele esențiale pentru narațiunea propagandistică ce urmează a fi repetată pănă când oamenii o sa înceapă să și creadă în ea1. Pentru că dacă repeți o minciună de destule ori, până la urmă ea devine adevar în mintea multora. Tehnică de manipulare pe care guvernul Sionist-American o cunoaște foarte bine.

Asta la doar o săptămână după ce Pentagon a anunțat un plan dement, de a-i ajuta pe rebelii „moderați” din Siria cu suport aerian când aceștia îl cer2. Planul este să-i ajute pe acești rebeli „moderați” să lupte împotriva ISIS, pretind ei, și nu împotriva forțelor guvernului Assad.

Românii au o vorba, „Hoțul strigă – Hoții!”, care se potrivește foarte bine în situația de față. Grupul terorist ISIS a fost finanțat de către CIA și de către aliații americanilor: Qatar (în primul rand), Arabia Saudita și Emiratele Arabe Unite3, precum a recunoscut și generalul, ieșit la pensie, Wesley Clark:

ISIS a fost creat prin finanțarea prietenilor și aliaților noștri… pentru a lupta împotriva Hezbollah

Generalul Wesley Clark

ISIS este o organizație de care SUA și aliații săi (Israel, Qatar, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite), se folosesc pentru operațiuni sub steag fals. În acest caz se folosesc de ISIS pentru a crea pretextul necesar invadării Damascului. SUA nu e la prima încercare de a căuta pretexte pentru a invada Siria. În 2013, CIA ne asigura că are dovezi că „regimul Assad” a folosit arme chimice împotriva propriilor civili. Rușii au intervenit și după o escaladare destul de serioasă în Marea Mediterană între ruși și americani, SUA a amânat invazia.

Acum încearcă să folosească ISIS ca momeală, pentru planul lor de a pune și în Siria un regim „marionetă”, precum au facut în Egipt, Liban si Irak.

Războaiele pe care SUA le propagă în Ucraina și în Siria, sunt în realitate 2 fronturi ale unui singur conflict. Țelul este de a destabiliza Rusia și China și de a face imposibilă o potențială alianță euro-asiatică care să contra-balanseze unicul pol de putere actual, „jandarmul” lumii: SUA.


Surse:

  1. http://time.com/3719129/assad-isis-asset/
  2. http://www.wsj.com/articles/u-s-to-give-some-syria-rebels-ability-to-call-airstrikes-1424208053?mod=djemalertNEWS
  3. http://www.nbcnews.com/storyline/isis-terror/whos-funding-isis-wealthy-gulf-angel-investors-officials-say-n208006
Reclame

2 gânduri despre “A reinceput propaganda sionist-americana impotriva Siriei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s