Petitia catre Casa Alba privind vaccinarea cu forta a fost blocata

O petitie inregistrata pe site-ul Casei Albe, whitehouse.gov, ce cerea interzicerea legilor privind obligativitatea unor vaccinuri a fost blocat, apoi ascunsa, iar acum a ramas inghetata la 56.791 de semnaturi.

Voturile pentru aceasta petitie au crescut foarte repede, nu ar mai fi durat mult sa atinga pragul de 100.000 de semnaturi necesare pentru a forta un raspuns din partea Casei Albe.

Petitia cu titlul: „Interziceti orice lege care sa permita folosirea fortei sau sa oblige vaccinarea, indiferent de tipul ei” cerea:

Nicio fiinta umana nu ar trebui FORTATA sa fie vaccinata impotriva vointei ei sau a religiei ori a unor convingeri personale. Aceasta petitie se opune obligativitatii vaccinurilor. Aceasta include fortarea vaccinarii copiilor pentru a fi lasati sa participe in scolile publice, gradinite ori crese. Si include si adultii ce lucreaza in sectorul public sau privat.

Curios este faptul ca oamenii pot in continuare sa semneze petitia, un email de confirmare este in continuare trimis, conform caruia, votul a fost inregistrat cu succes. Dar numaratoarea petitiei nu se schimba, nu conteaza cate semnaturi sunt trimise.


Sursa: http://www.naturalnews.com/048806_vaccine_petition_White_House_fraud.html#

Reclame

Un gând despre “Petitia catre Casa Alba privind vaccinarea cu forta a fost blocata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s