Lordul Rothschild: „Situatia geopolitica este foarte periculoasa”

Lordul Rotshchild si-a avertizat investitorii: „Lumea se afla in fata unei primejdii mai mare decat oricand, de la terminarea celui de-al Doilea Razboi Mondial”.

GDP-ul intregii lumi a crescut intr-un ritm „dezamagitor in 2014”, dupa sase ani de stimulare monetara si avand o rata a dobanzii foarte mica, a declarat presedintele fondului de investitii RIT Capital Partners, Lord Rthschild pentru raportul anual pe 2014 al investitorilor.

Jacob_Rothschild_2014-04-08_23-53

Jacob Rothschild

El a descris pretul actiunilor ca fiind exagerat de mare, iar combinat cu faptul ca yenul si euro s-au depreciat cu 12% comparativ cu dolarul, va duce la niste consecinte ce nu pot fi anticipate.

Pe fondul acestor dificultati economice in intreaga lume, suntem confruntati si de o situatie geopolitica cel putin la fel de periculoasa ca oricare alta, de la finalul celui de-al Doilea Razboi Mondial: haos si extremism in Orientul Mijlociu, agresiunea si expansiunea ruseasca, si o Europa slabita si amenintata de catre ratele mari de somaj, datorate lipsei de reforme structurale in multe dintre statele Uniunii Europene

Lord Rothschild

Membrii familiei Rothschild nu ies la lumina foarte des. Mai ales cu astfel de declaratii. In caz ca se intampla „ceva”, vor sa aiba scuza ca ne-au avertizat?


Surse:

  1. http://www.telegraph.co.uk/finance/personalfinance/investing/funds/11445631/Lord-Rothschild-Investors-face-a-geopolitical-situation-as-dangerous-as-any-since-WW2.html
  2. http://rt.com/business/237909-rothschild-investors-economy-world/
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s