Incotro se indreapta tehnologia? Un joc video ne da raspunsul si pregateste mentalul maselor: transumanismul

Clipul video de prezentare, al unui nou joc din populara serie Call of Duy ce urmeaza sa fie lansat in curand, zugraveste un viitor sumbru, in care oamenii si robotii se „contopesc”. Lucru ce schimba profund ordinea sociala a lumii, lumea sportului, industria medicala si militara. Este cumva un alt exemplu de programare mentala la care suntem supusi?

[Nota mea: „programarea mentala” este o teorie ce propune ca elitele se folosesc de filme, jocuri si alte forme de divertisment, pentru a pregati, din timp, mentalul colectiv al societatii sa accepte anumite idei, tehnologii, teorii sau evenimente, inainte ca acestea sa fie „dezvaluite” sau „introduse” maselor.]

Seria de jocuri Call of Duty se bucura de un succes nebun. A vandut mai mult de 100 de milioane de jocuri in ultimii 10 ani. Materialul promotional al ultimului joc din serie, numit Black Ops III, plaseaza actiunea intr-un univers futurist unde transumanismul este atat de raspandit, incat incepe sa scape de sub control. Va prezint filmuletul de prezentare a jocului.

[Nota mea: am tradus clipul video, insa YouTube nu permite uploadul acestui clip din cauza drepturilor de autor ce le are Activision, producatorul acestui joc video. Mai jos clipul YouTube fara subtitrari. Daca doriti sa vizionati clipul video cu subtitrari, dati click pe acest link.]

Dupa cum vedeti, clipul de prezentare al jocului nu are mare legatura cu seria Call of Duty, ci mai mult cu viitorul transumanismului. Este vorba despre aparitia unei noi specii umane, „hibride” si despre integrarea acesteia in diverse domenii de activitate. Despre schimbarea legislatiei pentru a le proteja drepturile, despre aparitia unei noi industrii de lux ce vinde oamenilor bogati implanturi transumaniste, pentru corpurile lor. Si bineinteles, in final, aparitia unor oameni-roboti folositi in razboaie de catre armata.

cod1

Pe podium, castigatorul medaliei de aur al Jocurilor Olimpice din 2028, din Nairobi, poarta proteze pentru picioare, similare cu cele ale lui Oscar Pistorius.

485174_108943285957658_1176685461_n

Da, Pistorius care in reviste ne „ofera” salutul cu un ochi. [Nota mea: momentan se afla in inchisoare, pentru 5 ani, pentru uciderea prietenei sale.]

cod2

In succesiunea rapida de imagini, apare si un tatuaj electronic ce contine un microcip.

Tehnologia din spatele tatuajelor electronice se afla in dezvoltare de multi ani, si aparitia ei pe piata este iminenta – in ciuda vocilor care striga ca reprezinta „Semnul Bestiei”.

Clipul prezinta proteste si scene de violenta datorate de nedreptatile si inegalitatile aparute in urma transumanismului. Aceasta "ideologie" va asigura viitorul elitelor, in timp ce masele de oameni vor fi redusi la o specie inferioara.

Clipul prezinta proteste si scene de violenta cauzate de nedreptatile si inegalitatile aparute in urma transumanismului. Aceasta „ideologie” va asigura viitorul elitelor, in timp ce masele de oameni vor fi redusi la o specie inferioara.

Apoi vedem un „informator”, similar lui Edward Snowden, ce „dezvaluie” publicului ca armata americana s-a folosit de transumanism pentru a crea arma perfecta: oameni-roboti pentru a fi utilizati in misiuni ultra-secrete.

Si bineinteles, guvernul american neaga aceste dezvaluiri.

Si bineinteles, guvernul american neaga aceste dezvaluiri.

Aici intra in scena si jucatorii. Milioanele de fani ai seriei Call of Duty, de la copilasul care a primit jocul cadou de la bunica lui, pana la inginerul de 34 de ani care vrea sa se relaxeze in timpul liber, toti vor juca rolul unor oameni-roboti, modificati cu ajutorul transumanismului. Aceste „imbunatatiri” vor fi fara indoiala considerate misto si „cool” si vor fi necesare in joc pentru a „rupe” adeversarii.

O imagine din viitorul joc, Black Ops III. Jucatorul este pe jumatate robot si poseda puteri supraomenesti - o metoda buna de a "vinde" transumanismul tinerilor.

O imagine din viitorul joc, Black Ops III. Jucatorul este pe jumatate robot si poseda puteri supraomenesti – o metoda buna de a promova transumanismul tinerilor.

Desi clipul jocului prezinta transumanismul ca pe o ideologia ce va naste multe controverse, este prezentat ca fiind ceva complet inevitabil. Acesta este exact telul programarii mentale colective.

Aceasta teorie spune ca mass-media (filmele, programele TV, stirile, etc) contin indicii subtile privind viitorul social, politic sau tehnologic. Conform acestei teorii, mai tarziu, dupa ce aceste schimbari sunt introduse in viata de zi cu zi, publicul va fi deja obisnuit cu ele, datorita expunerii, si in acest fel le va accepta in mod pasiv, in loc sa opuna rezistenta. Programarea mentala este considerata o metoda de propaganda si de conditionare mentala colectiva ce lucreaza la nivel subliminal.

– Wikipedia – Programarea Mentala

Luand in considerare multitudinea de articole media ce promoveaza transumanismul in cultura populara (puteti citi numeroasele articole pe care le-am scris despre acest subiect), putem sa fim siguri ca este vorba despre un efort constient al elitelor de a-l transforma in realitate. Jocurile video nu sunt o exceptie, si ele sunt „atinse” de mana elitelor – mai ales atunci cand este vorba despre o franciza atat de populara precum Call of Duty.


Traducere: http://vigilantcitizen.com/latestnews/the-trailer-of-call-of-duty-black-ops-iii-is-all-about-transhumanism-video/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s