Anumite masuri din controversatul „Patriot Act” sunt pe cale sa expire. De ieri au inceput sa apara stiri ca ISIS a ajuns in SUA

Guvernele creeaza realitati false pentru a crea conflicte artificiale. Scopul este de a mentine populatia intr-un stadiu de frica, de a-i diviza, pentru a mitiga riscul ca acestia sa se uneasca si sa se revolte impotriva elitelor. E o strategie folosita cu succes de sute de ani. Daca pana acum erau de ajuns niste articole mincinoase in cateva ziare de renume, in prezent avem un acces la informatie ce ar face o asemenea abordare sa fie sortita esecului. Din aceasta cauza a devenit necesar pentru elite sa si joace rolul sau sa gaseasca niste amarati care sa o faca, niste tapi ispasitori.

Frica si ura sunt cele mai puternice arme ale elitelor. Daca vom fi invinsi de ele, razboiul este pierdut din start.

Daniele Ganser, profesor de istorie la Universitatea Basel din Elvetia, si director al ASPO, a publicat o carte de referinta, „Armatele secrete ale NATO”. In aceasta descrie cum acum 50 de ani, Statele Unite a organizat atacuri cu bombe in Europa de vest ce au fost atribuite in mod mincinos extremei stangi pentru a-i discredita in ochii votantilor. Aceasta strategii sunt folosite si in prezent pentru a introduce frica si ura contra Islamului si a justifica astfel razboaiele din Orientul Mijlociu pentru petrol.

http://www.sott.net/article/125878-The-Strategy-of-Tension-NATOs-Secret-War-Against-Europe

Ultimul exemplu, Charlie Hebdo. Daca veti privi secventele veti vedea profesionisti ce au executat o operatiune intr-un mod foarte bine organizat. Au avut un plan de atac foarte bine gandit si au reusit sa scape fara nicio problema. In nici un caz nu pareau niste oameni fara pregatire militara de niciun fel si care dintr-o data au devenit radicalizati. Chiar si cu antrenamente indelungate, daca nu ai experienta directa, in primele „operatiuni” vei fi panicat si vei face greseli. Dar cel mai mare semn de intrebare ramane faptul ca si-au uitat actele de identitate in masina. Ceva ce se intampla intotdeauna in astfel de „evenimente”. JFK – portofelul lui Oswald, Martin Luther King Jr – gramada de dovezi gasita la locuinta lui James Earl Ray si pasapoartele gasite dupa prabusirea turnurilor din 11 septembrie. E o strategie folosita atat de des pentru ca functioneaza foarte bine.

Si apoi a doua zi ce s-a intamplat. Niste amarati au luat ostatici intr-un restaurant. Aici e punctul in care intervin agentii secreti. Gasesc cativa amarati si ii manipuleaza cum vor pentru a oferi maselor vinovatul. Le pun la dispozitie bani si armament. Poate le vor zice: „maine toti musulmanii adevarati vor executa un atac simultan in toate orasele din Europa, misiunea voastra e sa luati ostatici in restaurantul ala”. Amaratii nu-si dau seama ca sunt doar niste tapi ispasitori si fara ajutorul agentiilor secrete, in mod sigur nu ar fi reusit sa coordoneze un astfel de atac.

Iar a treia zi, detectivul ce se ocupa de investigatii s-a sinucis.

Asa opereaza elitele. Creeaza iluzii asemeni unor magicieni. Daca veti citi articolele pe care le-am scris despre manipularea opiniei publice veti vedea ca exact imaginea asta o au despre ei, de magicieni care creaza realitati false: https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/02/25/manipulare-si-propaganda-pe-internet-nsa-si-gchq/

Aceleasi strategii care sunt folosite pe internet pentru dezinformare sunt folosite si la nivel global.

Vom stii ca programul de dezinformare functioneaza cand fiecare american va crede ca nu exista asa ceva.

William Casey, CIA Director 1981-1987

Eu, si cei ca mine traim in realitatea adevarata. Suntem un imperiu acum. Cand actionam, cream o noua realitate. Si in timp ce voi studiati din greu acea realitate, noi vom actiona din nou si vom crea alte si alte realitati, pe care le veti studia si asa mai departe. Noi suntem actorii istoriei… voi sunteti cei care veti studia ce facem noi.

Karl Rove

De ieri tot internetul vuieste despre infiltrarea ISIS in America. Jihadisti ISIS au spus ca au membrii pregatiti sa actioneze in 15 state. Directorul FBI a declarat ca ISIS e prezenta in TOATE cele 50 de state. E doar o alta actiune a elitelor de a manipula masele sa actioneze in directia dorita de ei, folosind frica. Mai mult, acuza internetul ca este metoda folosita de teroristi pentru recrutare. Internetul este in momentul de fata principala amenintare pentru realitatile false create de elite.


Surse: 

 1. https://www.eff.org/deeplinks/2015/01/section-215-patriot-act-expires-june-congress-ready
 2. http://www.cbn.com/cbnnews/us/2015/May/ISIS-in-US-Ready-to-Attack-Any-Target-We-Desire/
 3. http://www.foxnews.com/us/2015/05/06/purported-isis-warning-claims-terror-cells-in-place-in-15-states/
 4. http://www.nydailynews.com/news/national/isis-appears-threaten-pamela-geller-claims-militants-article-1.2211913
 5. http://abc7chicago.com/news/isis-present-in-all-50-states-fbi-director-says/534732/

Un gând despre “Anumite masuri din controversatul „Patriot Act” sunt pe cale sa expire. De ieri au inceput sa apara stiri ca ISIS a ajuns in SUA

 1. Astazi 9 Mai, este ziua Independentei Romaniei.

  Televiziunile si sluga Iohanis ne zapacesc cu ziua UE.

  Milioane de bunici, strabunici si toti stramosii acestui neam si-au sacrificat familiile, casele, slujbele, libertatea si nu in ultimul rand vietile, pentru ca tara aceasta, Romania, sa ramana un stat ortodox, national, independent si suveran. Au luptat ca noi sa fim stapani la noi acasa.

  Tradatorii, oamenii de nimic, cozile de topor care au fost pusi la conducerea acestei tari ne-au tradat si ne-au vandut puterilor straine. Pe zi ce trece, acestora li se alatura si multi altii, din popor, lasandu-se manipulati pentru un blid de mancare, o indatorare pe viata la banci sau “toleranta” fata de libertinaj, posibilitatea de a-si satisface pe fata si “nediscriminati” orice patima a vietii acesteia trecatoare.

  Aveti grija frati romani care fluturati azi steagul albastru al spurcaciunii europene, caci ve-ti da socoteala in fata lui Dumnezeu la Judecata neamurilor.

  Imi dau lacrimile cand vizionez clipurile de mai jos si imi dau seama ce oameni mari, barbati adevarati au fost odata romanii.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s