VigilantCitizen: Pozele simbolistice ale lunii iunie 2015

Traducerea articolului Vigilant Citizen: Symbolic Pics of the Month June, 2015

In editia de luna aceasta din seria de articole „Pozele simbolistice ale lunii” o vom vedea pe Miley Cyrus, CERN si dovezi ca semnul piramidei sau „Un-Ochi” facut din maini se raspandeste pe intregul glob.

Sedinta foto a lui Miley Cyrus pentru Paper Magazine a starnit ceva controverse datorita nuditatii. Nimeni insa nu a comentat despre simbolurile specifice MK ULTRA din pozele publicate. In aceasta poza Miley este complet dezbracata, are o privire confuza si sta intr-o pozitie foarte stranie, de robot. In alte cuvinte ea reprezinta un sclav spalat pe creier "Beta Kitten". Picioarele ei ies dintr-o piramida, ce reprezinta dezmembrarea sclavilor MK. Podeaua are un motiv dualistic (asemanator cu templele masonice).

Sedinta foto a lui Miley Cyrus pentru Paper Magazine a starnit ceva controverse datorita nuditatii. Nimeni insa nu a comentat despre simbolurile specifice MK ULTRA din pozele publicate. In aceasta poza Miley este complet dezbracata, are o privire confuza si sta intr-o pozitie foarte stranie, de robot. In alte cuvinte ea reprezinta un sclav spalat pe creier, de tipul”Beta Kitten”. Picioarele ei ies dintr-o piramida, ce reprezinta dezmembrarea sclavilor MK. Podeaua are un motiv dualistic (asemanator cu templele masonice).

Un cap in oglinda, simbol pentru tulburarile de personalitate, mai exact tulburarile disociative, scindarea cognitiva.

Un cap in oglinda, simbol pentru tulburarile de personalitate, mai exact tulburarile disociative, scindarea cognitiva.

Aceasta imagine nici nu are nevoie de explicatie, asa arata un sclav MK. Ochii ei albi ,lipsiti de suflet, reprezinta orbirea produsa de sistem. Ea poate privi doar cu cel de-al treilea ochi, ce ar trebui sa reprezinta iluminarea spirituala, in realitate reprezinta dependenta completa de catre elita oculta. Ea vede doar ce vor ei sa vada.

Aceasta imagine nici nu are nevoie de vreo explicatie, asa arata un sclav MK. Ochii ei albi, lipsiti de suflet, reprezinta orbirea produsa de sistem. Ea poate privi doar cu cel de-al treilea ochi, ce ar trebui sa reprezinta iluminarea spirituala, in realitate reprezinta dependenta completa de catre elita oculta. Ea vede doar ce vor ei sa vada.

O linie subtila deasupra ochiului drept pentru semnul "Ochiului", iar un ac de siguranta ce trece prin urechea ei dreapta ne duce cu gandul la trauma fizica prin care a trecut.

O linie subtila deasupra ochiului drept pentru semnul „Ochiului”, iar un ac de siguranta ce trece prin urechea ei dreapta ne duce cu gandul la trauma fizica prin care a trecut.

Aceasta este coperta noii carti a lui Amber Rose. Nu am citit-o, dar judecand-o dupa coperta, reprezinta cu succes societatea si cultura din ziua de azi: un desert toxic. In primul rand cartea are titlul: "Cum sa fii o tarfa rea?". Din cate stiu, nu este un lucru bun sa fii o tarfa, iar o tarfa rea cu atat mai putin. Apoi, vedem pe coperta, un barbat mort, ce pare sa fi fost ucis de catre Amber. De ce uciderea barbatilor a devenit dintr-o data cool? Sa incercam sa ne imaginam coperta putin diferit, un barbat cu arcul in mana, cu o privire foarte mandra, si cu o femeie moarta  dezbracata, intinsa pe pamant.

Aceasta este coperta noii carti a lui Amber Rose. Nu am citit-o, dar judecand-o dupa coperta, reprezinta cu succes societatea si cultura din ziua de azi: un desert toxic. In primul rand cartea are titlul: „Cum sa fii o tarfa rea?”. Din cate stiu, nu este un lucru bun sa fii o tarfa, iar o tarfa rea cu atat mai putin. Apoi, vedem pe coperta, un barbat mort, ce pare sa fi fost ucis de catre Amber. De ce uciderea barbatilor a devenit dintr-o data cool? Sa incercam sa ne imaginam coperta putin diferit, un barbat cu arcul in mana, cu o privire foarte mandra, si cu o femeie moarta dezbracata, intinsa pe pamant. Ar fi fost la fel de apreciata de catre mass media? Nu cred.

Bineinteles ca semnul cu "Un Ochi" a aparut in foarte multe reviste populare din jurul lumii. Aici este Suki Waterhouse pe coperta revistei Grazia.

Bineinteles ca semnul cu „Un Ochi” a aparut in foarte multe reviste populare din jurul lumii. Aici este Suki Waterhouse pe coperta revistei Grazia.

Semnul "Un-Ochi" pe coperta Vogue din Rusia.

Semnul „Un-Ochi” pe coperta Vogue din Rusia.

FKA Twigs pe coperta revistei Complex.

FKA Twigs pe coperta revistei Complex.

O poza cu jucatoare de fotbal de pe siteul Campionatului Mondial de femei FIFA, intr-un articol despre cupa pentru tineret. Un mesaj foarte "bun" pentru tinerii din ziua de azi.

O poza cu jucatoare de fotbal de pe siteul Campionatului Mondial de fotbal feminin FIFA, intr-un articol despre cupa pentru tineret. Un mesaj foarte „bun” pentru tinerii din ziua de azi.

Chiar si companii precum Home Depot (o firma mare din America, gen Dedeman de la noi) raspandesc simbolul "Un-Ochi".

Chiar si companii precum Home Depot (o firma mare din America, gen Dedeman de la noi) raspandesc simbolul „Un-Ochi”.

Conform postului de televiziune MTV, cantareata Bea Miller "injecteaza sange tanar in rock & roll". Mai degraba "injecteaza" aceleasi simboluri vechi in cultura pop. Deloc surprinzator pentru o celebritate promovata de catre imperiul muzical Disney.

Conform postului de televiziune MTV, cantareata Bea Miller „injecteaza sange tanar in rock & roll”. Mai degraba „injecteaza” aceleasi simboluri vechi in cultura pop. Deloc surprinzator pentru o celebritate promovata de catre imperiul muzical Disney.

Eurovision 2015, de-a lungul spectacolului, un ochi gigantic a privit catre multimea aflata in extaz si catre oamenii de acasa aflati in fata televizoarelor.

Eurovision 2015, de-a lungul spectacolului, un ochi gigantic a privit catre multimea aflata in extaz si catre oamenii de acasa aflati in fata televizoarelor.

De-a lungul anilor am postat poze de la diverse evenimente din industria muzicala si majoritatea lor contineau un ochi gigant. Nu este o coincidenta, este un cod pe care majoritatea oamenilor nu-l cunosc si nu-l inteleg... desi se afla chiar in fata lor.

De-a lungul anilor am postat poze de la diverse evenimente din industria muzicala si majoritatea lor contineau un ochi gigant. Nu este o coincidenta, este un cod pe care majoritatea oamenilor nu-l cunosc si nu-l inteleg… desi se afla chiar in fata lor.

Statuia zeului hindus Shiva se afla la intrarea complexului CERN, unde acceleratorul de particule a fost repornit recent. Shiva este cunoscuta si ca "Distrugatorul" - datoria lui este sa "distruga lumi aflate la sfarsitului timpurilor si sa le dizolve in... nimic". Un simbol straniu pentru o cladire stiintifica, dar nu este singurul lucru ciudat in legatura cu CERN.

Statuia zeului hindus Shiva se afla la intrarea complexului CERN, unde acceleratorul de particule a fost repornit recent. Shiva este cunoscuta si ca „Distrugatorul” – datoria lui este sa „distruga lumi aflate la sfarsitului timpurilor si sa le dizolve in… nimic”. Un simbol straniu pentru o cladire stiintifica, dar nu este singurul lucru ciudat in legatura cu CERN (puteti citi si articolul meu despre CERN in care am vorbit despre aceste simboluri).

Logo-ul CERN este format din trei de 6.

Logo-ul CERN este format din trei de 6.

Denumita "She Guardian" (Protectoarea), aceasta statuie este considerata cea mai inspaimantatoare statuie din Londra. Ar trebui sa reprezinta o mama protectuare, dar este genul de monument pe care elitele il amplaseaza in locuri strategice.

Denumita „She Guardian” (Protectoarea), aceasta statuie este considerata cea mai inspaimantatoare statuie din Londra. Ar trebui sa reprezinta o mama protectuare, dar este genul de monument pe care elitele il amplaseaza in locuri strategice.

Pentru ca le arata adevarata fata.

Pentru ca le arata adevarata fata.

Reclame

Un gând despre “VigilantCitizen: Pozele simbolistice ale lunii iunie 2015

  1. Pingback: Sculpturi sinistre: SHE GUARDIAN din Londra. Cica aparatoarea tinerilor si protectoarea familiei … O sculptura de DASHI NAMDAKO | Saccsiv - Weblog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s