Pe 25 iulie a fost dezvaluita statuia lui Bafomet in Detroit, SUA, iar Obama a vizitat Kenya si le-a cerut sa respecte drepturile homosexualilor

O statuie din bronz, cu o greutate de 1 tona, reprezentandu-l pe Bafomet, a fost prezentata publicului din Detroit pe data de 25 iulie. O data cu semnificatie oculta, precum am prezentat si in articolul cu conferinta Christinei Lagarde de la FMI.

Statue1

Locatia evenimentului a fost tinuta secreta, iar biletul de acces a costat intre 25 si 75 de dolari americani. Statuia a fost dezvaluita in fata catorva sute de oameni ce au participat la eveniment. Acestia au scandat: „Hail Satan” in momentul dezvaluirii statuii satanice de catre 2 barbati, care apoi s-au luat in brate si s-au sarutat.

satanic-statue-crop

invite

Invitiatia la evenimentul satanist

Daca doriti sa vizualizati o inregistrare video filmata in timpul dezvaluirii acestei statui, puteti gasi un scurt clip pe site-ul celor de la Detroit News. Va avertizez insa ca este gretos.

In acelasi timp, presedintele american a vizitat Kenya. In conferinta de presa tinuta sambata, 25 iulie, alaturi de presedintele Kenyiei, Uhuru Kenyatta, intr-un momement ce a fost descris ca fiind tensionat de catre publicatiile ce au comentat acest eveniment, Obama i-a explicat omologului sau importanta drepturilor egale pentru comunitatea gay din Kenya.

obama-in-kenya-joint

Vorbesc din pozitia cuiva cu membri ai familiei ce locuiesc in Kenya si cunoaste istoria acestei tari. Stiu ca femeile si fetele nu sunt tratate in mod corect si sunt de parare ca si cei de alte orientari sexuale ar trebui sa se bucure de aceleasi drepturi ca ceilalti cetateni.

Obama, 25 iulie, in Kenya

Apoi a asemanat discriminarea impotriva homosexualilor cu „o cale pe care libertatea se pierde si lucruri rele se pot intampla”.

Presedintele Kenyatta i-a raspuns sec: „pentru kenyenii de astazi, problema drepturilor homosexualilor nu este cu adevarat o problema, noi vrem sa ne concentram pe problemele arzatoare de care poporul nostru se loveste in fiecare zi”. Kenyenii ce au participat la eveniment i-au aplaudat entuziasmati remarcile.

Va amintesc ca pe data de 26 iunie 2015, Curtea Suprema a declarat casatoriile dintre homosexuali ca fiind legale in toate statele americane.

Iata cum se leaga lucrurile si cine este tatal acestei initiative, daca era vreun dubiu pentru cineva.


Surse:

  1. http://www.reuters.com/article/2015/07/26/us-usa-michigan-satanic-idUSKCN0Q009F20150726
  2. http://www.detroitnews.com/story/news/local/detroit-city/2015/07/27/video-captures-unveiling-satanic-statue-detroit/30741773/
  3. http://www.independent.co.uk/news/world/americas/watch-the-moment-when-a-bronze-goatheaded-satanic-statue-is-unveiled-in-detroit-10420934.html
  4. http://edition.cnn.com/2015/07/25/politics/obama-kenya-kenyatta/
Reclame

Un gând despre “Pe 25 iulie a fost dezvaluita statuia lui Bafomet in Detroit, SUA, iar Obama a vizitat Kenya si le-a cerut sa respecte drepturile homosexualilor

  1. Pingback: Foto si video: STATUIA LUI BAPHOMET din DETROIT | Saccsiv - Weblog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s