Un rabin important din Israel spune ca venirea lui Mesia este iminenta. Termenul limita ar fi sfarsitul anului sabatic, 13 septembrie 2015

Rabinul Chaim Kanievsky, o autoritatea in Iudaismul Ultra-Orthodox a declarat ca venirea Mesiei este iminenta. El sfatuieste evreii sa vina in Israel cat mai curand, o actiune spirituala care va grabi venirea acestuia, spune el.

rabbi-chaim-kanievsky

Rabinul Chaim Kanievsky (poza: Dudi Friedman)

Conform rabinului Mesia, asteptat de evrei, va veni la sfarsitul anului sabatic. Acesta se va sfarsi pe 29 Elul, in calendarul gregorian 13 septembrie 2015. Cu o zi inainte de anul nou evreiesc, Ros Hasana.

Roș HaȘana (în ebraică ראש השנה Rosh Hashaná, literar capul, începutul anului) este Anul nou evreiesc începutul unui nou an potrivit cu calendarul ebraic. Cade în ziua a 1 a lunii Tishrei, care este prima lună a calendarului evreiesc modern și prima din cele 10 zile ale penitenței numite Yamim Norayim, care culminează cu Ziua Ispășirii, Yom Kipur. În emisfera nordică, are loc la începutul toamnei. După tradiție, ar fi aniversarea creării celor dintâi oameni, Adam și Eva.

Wikipedia – Ros Hasana

calendar

Pe 14 septembrie trecem in anul evreiesc 5776. Si aici exista o coincidenta stranie. Masonii se folosesc de Anno Lucis (AL) in ceremonii. Calendarul lor adauga 4000 de ani calendarului gregorian. De exemplu anul 2015 d.Hr. este anul 6015 AL.  (https://en.wikipedia.org/wiki/Anno_Lucis)

Sigiliul american, ce apare si pe bancnota de un dolar, contine anul 1776 in cifre romane (MDCCLXXVI) (https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Seal_of_the_United_States). Anul 1776 este anul in care s-a semnat Declaratia de Independenta.

1776 + 4000 = 5776

„novus ordo seclorum”, o noua ordine mondiala.

In traditia iudaica, dupa anul nou, urmeaza zecele zile de penitenta, ultima dintre ele se numeste Iom Kipur (10 Tishri), pe 23 septembrie, este o mare sarbatoare. Ziua Ispasirii este cea mai importanta dintre cele trei mari sarbatori evreiesti.

Iom Kipur este considerat ziua cea mai sfântă și mai însemnată din an, avand un caracter aparte față de celalte din cele zece zile de pocăință: o tradiție iudaică spune că, după ce poporul a păcătuit prin idolatrie, YHWH, Binecuvântat fie Numele, s-a răzgândit din intenția de a dărui poporului Legea cea sfântă. Dar când a văzut cum zece zile de-a rândul poporul a stăruit în pocăință, în ziua a zecea (adică, tocmai în ziua de Yom Kipur) Domnul „a iertat păcatul poporului” și i-a dăruit totuși Legea. Cu alte cuvinte, Yom Kipur celebrează, de fapt, milostenia pe care a arătat-o YHWH poporului său. Așadar tema centrală a sărbătorii este ispășirea și iertarea.

[…]

În vremea antică descrisă în Scriptură, ritul cel mai important era oferirea „țapului ispășitor” (Levitic 16,8-10), asupra căruia erau rostite păcatele poporului și care era apoi trimis în pustiu: la Azazel.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Iom_Kipur

dolar

Conform acestui rabin, recentul val de imigranti evrei veniti din Europa, plecati din cauza valului de violenta anti-semita, este o binecuvantare.

Veniti acasa! Anti-semitismul este in crestere, terorismul la fel, activistii ISIS omoara la lumina zilei. Suntem pregatiti sa primim toti evreii francezi cu bratele deschise.

Minstrul Imigratiei israelian, Zeev Elkin

Anul trecut 7000 de evrei francezi au emigrat in Israel, Franta devenind astfel principala sursa de imigranti pentru Israel.


Sursahttp://www.breakingisraelnews.com/44534/leading-israeli-rabbi-messiah-imminent-jewish-world/#3BTHHKVlGSyyqiP7.97

3 gânduri despre “Un rabin important din Israel spune ca venirea lui Mesia este iminenta. Termenul limita ar fi sfarsitul anului sabatic, 13 septembrie 2015

  1. Comentariu la un articol de pe antena3.ro:

    „Atentie! Guvernul din umbra al Francmasoneriei urmeaza sa declanseze un crah bursier pe data de 13 Septembrie conform acestei analize incontestabile: i.imgur.com/Vwk8O3t.jpg (Sursa: archive.4plebs.org/pol/thread/49550959/)
    Acest caz este fara precedent si va produce repercusiuni de neimaginat deorece reprezinta finalul unei serii de sapte ani sabatici, Jubileul si coincide cu Luna Insangerata. In secolul trecut patru eclipse totale de luna consecutive au avut loc in doi ani consecutivi cu ocazia sarbatorilor jidovesti de Pesah si Tabernacul in doua imprejurari, intre anii 1948 si 1949 cand statul terorist Israel a fost infiintat si intre anii 1967 si 1968 cand s-a purtat Razboiul de 6 zile permitand jidovilor sa preia controlul complet asupra orasului Ierusalim. Acest fenomen a debutat anul trecut si urmeaza sa se finalizeze cu a patra eclipsa luna viitoare.
    Daca doriti sa purtam o discutie in aceasta privinta sau aveti nelamuriri: 8ch.net/traiascaromania/”

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s