Simboluri Oculte in mass-media: August 2015

Traducere a articolului Vigilant Citizen: Symbolic Pics of the Month (08/15)


1

Pozele facute pentru revista Interview pot fi descrise ca fiind „provocative” dar defapt ne confirma statusul de sclav Beta al lui Bieber. In pozele astea Bieber arata ca un fel de jucarie-sexuala purtand o masca sado-maso. Citatul scris de mana de deasupra capului este despre Michael Jackson, un alt artist devenit scal al industriei de la o varsta frageda.

2

Bieber isi ascunde un ochi, confirmand astfel statutul sau de pion Illuminati. In pozele de jos Bieber ne arata mai multe vanatai de pe spatele sau, ce par a fi rezultatul unei tehnice Sado-maso.

3

Supraveghetorii sai probabil considera poza asta sexy. Dar e o aluzie la auto-distrugere.

4

Bieber e dezbracat si poarta o masca stranie de clovn ce pare sa transmita ca seria aceasta de poze umiltoare a fost facuta unui tanar abuzat, fara vointa sa.

5

Apropo de sclavi Beta, Kylie Jenner a absolvit revent liceul. Si aceasta este poza oficiala ce a circulat in mass-media si pe retelele de socializare in jurul lumii. E si acesta un mod de a spune ca educatia ei este inutila pentru un sclav al industriei. Dar sa nu ne pripim, poate este vorba de o coincidenta faptul ca-si ascunde un ochi.

6

Se pare ca nu, isi acopera un ochi dinadins. Dar puteam sa ne asteptam de la altceva de la unii din principalii agenti ce duc mai departe misiunea de sexualizare a minorilor?

7

Mass-media a pus mult accent si pe dansul de tip „twerking” (datul din fund) de la petrecerea data de Kylie. Khloe Kardashian, un alt idol al tinerei generatii, poarta o haina cu imprimeu de felina, si da din fund pe podeaua cu designul unei table de sah (simbol masonic).

8

Mariah Carey se afla intr-un studio de inregistrari audio, alaturi de capul lui Baphomet ce se afla in fundal. E ceva ritualistic sa semnezi un contract sub privirea lui Baphomet, iar muzica ce o vor inregistra va fi oferita maselor de consumatori.

9

Tot un ritual si acest concert de la festivalul din Glastonbury, unde masele de oameni danseaza sub coarnele lui Baphomet.

10

Cum ne-am obisnuit deja, simbolul unui singur ochi a fost promovat in multe reviste din ultimele saptamani, reamintindu-ne cine controleaza mass-media. Aici este Ellen Degeneres pe coperta revistei Variety.

11

Coperta Re-Edition contine si ea acelasi simbol.

12

Pe coperta Stylist o avem pe Alicia Vikander avand un ochi inlocuit cu un port USB, o metoda stranie de a forta simbolul ochiului lui Ra pe inca o celebritate.

13

Molly Blair apare pe coperta revistei Dazed facand acelasi semn, iar titlul „The New Agenda” – Noul Plan ne spune clar la ce se refera simbolul acesta.

14

Tom Felton, cunoscut din seria Harry Potter, face si el acelasi semn folosind un fluture (un simbol al Programarii Monarh – „Monarch Programming”) pentru a ramane o celebritate.

15

Aceasta reclama pentru Societatea Liturgiei Latine este foarte ciudat. O tanara face semnul lui Ra, si formeaza cu cele 3 degete tinute in sus si 3 cifre de 6, in timp ce citeste Biblia. De ce? Deasupra ei este un citat al lui Carlos Espinosa (Presedinte si CEO al studiourilor de actorie din Hollywood California). Legatura cu industria divertismentului probabil ca explica si semnul facut.

16

Aceasta coperta a revistei The Economist dateaza din 1988 si prezice aparitia unei noi monede internationale in 2018. Pasarea Phoenix este un simbol ocult des folosit de catre elite. Noua moneda renaste din cenusa celorlalte monede ce au decazut.

17

Daca tot ne uitam la publicatii mai vechi, uitati un articol din ziarul The Independent din anul 1993 ce-l prezinta pe Osama bin Laden ca un erou ce lupta impotriva Uniunii Sovietice. Interesant cum acest agent CIA a fost folosit si in trecut.

18

La inmormantarea lui Bobbi Kristina Brown, doua sarcofage au fost asezate la intrarea in casa de funeralii.

19

Aceleasi sarcofage au fost prezente si la inmormantarea lui Whitney Houston, aratand conexiunea dintre elita oculta si ritualurile magice egiptene.

Reclame

2 gânduri despre “Simboluri Oculte in mass-media: August 2015

  1. Pingback: Foto: MARIAH CAREY nu poate decat cu BAPHOMET … | Saccsiv - Weblog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s