Traducere Natural News: a inceput razboiul intre China si America. Exploziile de la Tianjin au fost cauzate de o arma secreta a Pentagonului ca raspuns la devalorizarea yuanului de catre chinezi.

Traducere articolului siteului Natural News: BOMBSHELL: China and America already at war: Tianjin explosion carried out by Pentagon space weapon in retaliation for Yuan currency devaluation… Military helicopters now patrolling Beijing

Explozia de la Tianjin reprezinta un act de razbunare al Pentagonului ca raspuns la devalorizarea monedei Yuan de catre China, au declarant niste surse pentru NaturalNews.com. Guvernul chinez a impus masuri de securitate cu totul neasteptate pentru a metine controlul informatiilor in regiune, folosindu-se de tactici agresive ce ne duc cu gandul la un stat totalitar.

“Exploziile de saptamana trecut au fost massive, au aruncat ramasite in intreaga zona a celui de-al 10-lea port maritime ca marime din lume, multe cladiri au ars in intregime, iar ferestrele au fost sparte la multi kilometric departare”, a scris DailyMail din Marea Britanie.

Explicatia oferita de oficialitatile chineze pentru aceasta explozie ce a omorat 114 persoane este o incercare de musamalizare. China va declara legea martiala candva in urmatoarele 18 zile, informatie obtinuta de Natural News de la sursele sale din regiune,  pentru a putea sa controleze total oamenii si informatiile. Guvernul a interzis reporterilor sa intre in zona si a inceput arestearea bloggerilor care sustin teorii conspirationiste in legatura cu uriasa explozie.

China a interzis jurnalistilor sa scrie despre Tianjin in acelasi fel in care si SUA a blocat companiile media sa scrie despre Dr. William Thompson, angajatul CDC ce a scris despre dovezi ca anumite vaccinuri provoaca autismul. In China si SUA cand guvernul nu vrea ca cetatenii sa afle ceva, cenzureaza intregul eveniment pe toate platformele media.

Atat inaintea exploziei, cat si dupa ce a avut loc, au fost vazute elicoptere negre militare ce survolau zona Beijingului. Locuitorii chinezi au facut poze acestor elicoptere si au trimis si redactiei Natural News cateva dintre ele.

China-black-helicopters-4-500

Un foc de atentionare al SUA: nu prabusiti dolarul si nu ne vindeti datoria externa

Disidenti chinezi au transmis publicatiei Natural News ca au motive sa creada ca explozia a fost un atac asupra Chinei de catre SUA cu scopul de a intimida. SUA se teme de un posibil anunt al Chinei de a pune in circulatie o noua moneda acoperita de rezervele de aur, iar in acelasi timp ca-si vor pune la vanzare creantele ce le are cu SUA.

Aceste 2 actiuni ar prabusi dolarul american si economia SUA.  “Toiagul lui Dumnezeu” este arma folosita de catre Pentagon, pentru a trimite mesajul de avertizare catre China, iar atacul a fost deghizat ca o explozie chimica.

Tiajin-Exposion-Drone-Footage-500

Ordinea desfasurarii evenimentelor: China isi devalorizeaza moneda, iar Pentagonul atacs dupa doar cateva ore

11 august 2015: China devalorizeaza yuanul cu 1,9%, avand efecte devastatoare pentru economia Statelor Unite.

12 august 2015: Tianjin este lovita de catre o arma secreta a Pentagonului, poreclita “toiagul lui Dumnezeu”, o arma ce orbiteaza in jurul Pamantului, ce poate lovi orice tinta aflata pe Pamant. Arma a distrus instant o zona de 6 strazi la marginea orasului Tianjin, trimitand astfel un mesaj Chinei intr-un mod asemanator cu cel transmis Japoniei in cel de-al Doilea Razboi Mondial cand au aruncat bombe atomice peste Hiroshima si Nagasaki. Multa lume uita acest amanunt, SUA a mai folosit arme de distrugere in masa impotriva populatiei civile. A facut-o deja de doua ori!

Pentru cei care urmaresc si ciclurile Shemitah, sau anii sabatici evreiesti, bombele atomice au fost aruncate peste Japonia intr-un an sabatic, in luna august 1945, acum 70 de ani. Adica acum 10 cicluri sabatice.

16 august 2015: Obama a emis o avertizare serioasa oficialilor chinezi privind “prezenta agentilor secreti chinezi ce opereaza pe teritoriul Statelor Unite”, scrie The New York Times. “Acest avertisment vine pe fondul unor tensiuni in crestere dintre Washington si Beijing in legatura cu mai multe probleme: de la atacuri informationale, lipsa libertatilor civile din China, si devalorizarea monedei”.

Xinhau-Rex-Shutterstock-Tianjin-Destruction-Ariel-View

Armele secrete din spatiu ale Pentagonului

“Toiagul lui Dumnezeu” este o arma kinetica, aceasta elibereaza o uriasa forta kinetica, chiar mai mare decat a unei bombe nucleare tactice.

Mai multe publicatii speculeaza in acest moment ca explozia de la Tianjin reprezinta un test al acestei arme.

CCTV-Crater-500

“Dupa ce am studiat imaginile de la testele nucleare sovietice, craterul din China este asemanator cu explozia unei bombe nucleare subterane de 5 kilotone. Acesta nu a fost un accident, si urmele de fracturare din jurul craterului dovedesc ca explozia a fost subterana. Si daca explozia a fost una subterana atunci o arma nucleara tactica de dimensiuni reduse este una dintre posibilitati, pentru ca daca explozia nucleara trebuie sa ridice un nor de praf, atunci flashul de lumina nu ar mai fi fost vizibil. Astfel o detonare subterana ar putea sa explice lipsa artefactelor vizuale din clipurile video. Iar daca nu a fost o bomba nucleara, atunci e vorba de ceva la fel de puternic, dar nu de o bomba conventionala, pentru ca acestea nu lasa asemenea cratere.”

China-Blast-500

Arme kinetice spatiale au fost descrie de catre Popular Science inca din 2004:

Cand primeste comanda de la sol, satelitul lanseaza una din rachete, aceasta intra in atmosfera, protejata de invelisul de protectie termica, avand o viteza de peste 10 km/s – comparabila cu viteza unui meteorit. Rezultatul – devastarea totala a tintei, chiar daca este vorba de un bunker subteran.

Rod-of-God-Weapon-300

Cand comanda este lansata, aceste proiectile pot fi trimise, pe rand sau toate deodata, asupra unor tinte diferite de pe suprafata Pamantului. Impactul are loc la viteze orbitale. Cand energina kinetica a proiectilului este eliberata, explozia este comparabila cu a unei bombe conventionale de dimensiuni uriase.

Armaghplanet.com

China urmeaza sa declare legea martiala pentru a controla fluxul de informatii

Disidenti chinezi au informat Natural News ca legea martiala va fi declarata in Beiing candva in urmatoarele zile. Intre timp, guvernul chinez, controleaza internetul printr-un urias firewall care controleaza intregul trafic extern si blocheaza accesul prin VPN. Interesant ca si cuvantul „Tianjin” a fost adaugat in lista de cuvinte cenzurate pe internet.

Politia a inceput sa faca raiduri la domiciliile bloggerilor si a jurnalistilor independenti ce au incercat sa publice informatii despre ce s-a intamplat cu adevarat la Tianjin. Guvernul chinez se afla in plin proces de musamalizare.

Natural News are informatii ca s-au format puncte de control pe toate strazile de acces din orasele Tianjin si Beijing. De asemenea au fost implementate noi masuri de securitate, printre care:

  • toate hotelurile trebuie sa raporteze toate informatiile referitoare la turisti catre guvern (numarul pasaportului, nationalitatea, si chiar si numerele de telefon ale celor sunati din camerele de hotel)
  • turistii care nu stau in hoteluri sunt obligati sa se inregistreze la politia locala, altfel risca arestul.
  • muncitorii poarte insemne rosii pe maneci pentru a indica apartenenta la o militie. Aceasta semnifica obedienta totala fata de stat iar muncitorii acestia au fost antrenati pentru a putea identifica disidentii. E versiunea chineza a campaniei „daca vezi ceva, zii ceva” ce s-a incercat a fi implementata si in America.
  • in pregatirile pentru sarbatorirea sarbatorii de pe 3 septembrie, a iesirii de sub ocupatie japoneze – a 70-a aniversare – China a interzis folosirea limbei japoneze in orasele mari. Propaganda de stat este difuzata continuu, condamnand Japonia si crimele de razboi comise de soldatii japonezi impotriva Chinei.
  • elicopterele patruland pot fi vazute permanent in jurul celor 2 orase.
  • un numar urias (si in crestere) de muncitori din Beijing locuiesc in ghetouri si in case sub pamant

China-black-helicopters-2-500

Daca acest conflict va escalada, ar putea porni un razboi al valutelor

Daca acest razboi „rece” dintre China si SUA va continua sa escaladeze, ar putea sa devasteze economiile ambelor tari. Atat China cat si SUA resimt efectele negative ale economiei bazate pe datorii pe piata bursiera.

In aceste vremuri nesigure nu e nevoie de prea mult pentru a starni panica investitorilor si sa-i determine sa isi vanda pozitiile de pe piata bursiera si valutara. E clar ca si SUA considera un act de razboi orice miscare valutara daca raspunde in acest fel.

Sa ne aducem aminte si de ordonanta semnata de presedintele Obama in 2011. „Washington va raspunde in forta la orice fel de atac cibernetic asupra Statelor Unite”.

Henry Kissinger a prezis tensiunile actuale intr-un articol despre relatiile SUA-China: The Future of U.S. – Chinese Relations; Conflict Is a Choice, Not a Necessity.

Asa cum influenta Chinei in tarile din jur poate starni frici privind dominatia acesteia, la fel si eforturile Americii de a-si urmari interesul national ar putea fi privita ca o forma de agresiune. Ambele parti trebuie sa inteleaga nuantele unor evenimente si trebuie sa lucreze impreuna sa defineasca sfererele de influenta pentru a evita o confruntare militara.

Henry Kissinger

Daca SUA va considera aceste devalorizari un atac cibernetic, atunci s-ar putea sa asistam la prima aplicare a acestei ordonante.

Surse pentru acest articol:
http://www.naturalnews.com/046630_CDC_whistl…
http://www.nytimes.com/2015/08/17/us/politic…
http://theunhivedmind.com/wordpress3/did-the…
http://www.popsci.com/scitech/article/2004-0…
http://www.armaghplanet.com/blog/rods-from-g…
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/no…
http://www.henryakissinger.com/articles/fa04…
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3200…

2 gânduri despre “Traducere Natural News: a inceput razboiul intre China si America. Exploziile de la Tianjin au fost cauzate de o arma secreta a Pentagonului ca raspuns la devalorizarea yuanului de catre chinezi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s