In America, o mama a fost arestata pentru ca s-a opus operatiei de circumcizie a fiului ei

O mama din Florida ce a stat ascunsa, impreuna cu fiul ei de doar 4 ani, a intentat proces la nivel federal impotriva deciziei judecatoresti de circumcizie a fiului ei.

Mama si copilul

Mama si copilul

Heather Hironimus a refuzat sa respecte un ordin judecatoresc de a-l aduce pe fiul ei, Chase, tatalui lui, in luna martie a acestui an, pentru a fi circumcis. Mama a fost gasit intr-un refugiu de femei pentru violenta in familie de catre seriful local si arestata folosind forta, iar fiul a fost dat pe mana tatalui pentru a fi circumcis.

Tatal copilului

Tatal copilului

Judecatorul spune ca a dat castig de cauza tatalui si a dispus arestarea mamei pentru ca in urma cu 3 ani cuplul a hotarat impreuna sa faca aceasta operatie, iar apoi Hironimus, mama copilului s-a razgandit. Cei doi parinti au inceput o lunga cursa prin tribunale ce s-a incheiat in luna mai 2014 cand judecatorul a dat castig de cauza tatalui. In luna martie acelasi judecator a dispus arestarea mamei pentru ca aceasta nu a predat copilul tribunalului pentru a fi supus procedurii de circumcizie.

Judacatorul Gillen, ce a luat decizia de circumcizie

Judacatorul Gillen, ce a luat decizia de circumcizie


Surse: 

  1. http://www.huffingtonpost.com/2015/04/16/heather-hironimus-circumcision-lawsuit_n_7080144.html?cps=gravity_3967_-6205661197891487197
  2. http://www.sun-sentinel.com/local/palm-beach/fl-heather-hironimus-booked-bso-20150514-story.html

2 gânduri despre “In America, o mama a fost arestata pentru ca s-a opus operatiei de circumcizie a fiului ei

Lasă un comentariu