Simboluri Oculte: Spirala. Ce s-a intamplat in Norvegia pe 9 decembrie 2009?

Pan-s-labyrinth-pans-labyrinth-534286_1024_696

Sa va mai prezint o coincidenta.

Pe 8 decembrie 2009 CERN anunta ca a atins un nou record, au ciocnit protoni cu o energie totala de 2,36 trilioane volti (un trilion = 1000 de miliarde).

Pe 9 decembrie pe cerul Norvegiei si Suediei a aparut o spirala ciudata:

Pe 10 decembrie, ministrul apararii al Rusiei declara ca a fost o racheta care a luat-o razna:

Primele 2 faze ale lansarii au functionat normal, dar in ce-a de-a treia faza a aparut o problema tehnica. Astfel de lumini si formatiuni de nori apar din cand in cand atunci cand o racheta esueaza in straturile mai inalte ale atmosferei si nu e prima oara cand sunt raportate. Macar testul asta esuat a oferit niste artificii frumoase pentru norvegieni.

Daca zic rusii asa o fi. Dar as vrea sa va prezint un simbol pe care l-am observat tot mai des in ultimul timp: spirala. Este un simbol din Babilonul antic si reprezinta „creatia lumii si aparitia vietii”. Stilizat este format uneori din mai multe cifre de 6. Este de asemenea sinonim si cu motivul portalului, spre alte lumi, dimensiuni, universuri, taramuri spirituale etc. Are legatura si cu simbolul labirintului, care este asemanator.

Multe companii folosesc acest simbol de foarte multi ani. Insa in ultimul timp apare tot mai des. Cel mai des folosit de catre companii ce produc lumi virtuale sau jocuri (pe calculatoare, telefoane mobile, tablete sau mai nou realitatea virtuala), desene animate, filme cu animatii, jucarii sau companii de ce au legatura cu internetul si IT-ul in general.

nVIDIA

nvidia-logo

O companie foarte puternica ce produce, de multi ani, placi video necesare pentru jocurile pe calculator, tablete si telefoane mobile. Logo-ul contine o spirala ce este stilizata in forma unui ochi. Simbolul ne duce cu gandul la Ochiul lui Horus/Ra despre care am mai vorbit.

200px-Eye_of_Horus_bw.svg

Disney

A1A_20100526135215_640_480

Litera D este stilizata sub forma de spirala. Disney este un gigant media cu canale TV, radio, parcuri de distractii, desene animate, filme de animatii, jucarii, muzica etc.

7976456_G

Litera O din cuvantul PLAYMATION este stilizata in forma de spirala.

Va invit sa aruncati o scurta privire pe site-ul acestei noi platforme lansate de catre Disney: http://www.playmation.com/

„Imagination made real” – Imaginatia transformata in realitate. Asta le promite Disney copiilor.

Noua platforma include jucarii ce pot fi purtate (asa numita „tehnologie la purtator”). Si unde sa le porti daca nu pe mana dreapta, pentru a pregatii psihicul copiilor pentru ce urmeaza, nu?

Screen Shot 2015-06-20 at 13.25.33

Screen Shot 2015-06-20 at 13.30.42

Hearthstone: 

logo

HearthStone este un joc extraordinar de popular, al companiei Blizzard. Litera O este si aici stilizata sub forma de spirala. Blizzard foloseste foarte multe simboluri oculte in jocurile sale. Este si producatorul celebrei serii: Diablo, ce a ajuns acum cativa ani la cea de-a 3-a parte.

aN5P8Jg

Aceasta este „iconita” jocului HearthStone asa cum apare ea pe telefoanele mobile, tablete, PC-uri. O stea, ce contine o spirala albastra in mijloc.

2722738-5353872158-255660

HOME

Un film de animatie produs de DreamWorks despre aventurile unui extraterestru ce ajunge pe Pamant. Litera O este si aici stilizata sub forma de spirala, si pe langa cele 2 caractere mai apar inca 4 spirale plutind prin aer.
homemovie

Time Warner

Gigant media al carui logo, este asemanator cu cel al companiei nVidia. Contine atat o spirala cat si un ochi. Sau ochiul lui Horus/Ra.

zdnet-time-warner-cable_20110331220900

SEGA Dreamcast

Dreamcast a fost o consola de jocuri produsa de compania SEGA in 1999. Observati ca logo-ul este practic identic cu spirala oculta din Babilon. In prezent spirala apare folosita mult mai stilizat.

Interesante si numele acestor companii si produse: Dreamworks, Dreamcast sau Disney care ne promita ca visele (dreams) vor deveni realitate. Cast inseamna a arunca o vraja asupra cuiva.

dreamcast_logo_white

LEGO

Celebra companie LEGO nu necesita nicio prezentare. Dimensions este una din seriile de jucarii pe care le produce. O-ul apare si aici stilizat sub forma unei spirale/portal.

Dar chiar si numele transmite acelasi lucru: dimensiuni paralele.

LEGODimensions_Logo

Hotelurile HILTON

Apartin unei familii foarte bogate, logoul lor contine o spirala de foarte mult timp.

download

Aceste simboluri sunt folosite si in filme.

Va prezint o „coincidenta” din filemele Hellboy (Baiatul iadului?) si Pan’s Labyrinth.

In Hellboy este folosit un ritual ocult pentru a-l reinvia pe Rasputin, deasupra unui labirint/portal care este 100% identic cu cel din filmul Pan’s Labyrinth.

Ritualul ocult de reinviere din Hellboy

Ritualul ocult de reinviere din Hellboy

Hellboybloodcircle

In filmul Hellboy, pentru a-l reinvia pe Rasputin, trebuia sa curga sange prin acest labirint pentru a-l aduce inapoi din „underworld” (iad) pe Rasputin.

2

In Pan’s Layrinth, observam acelasi „portal” folsit in ritualul ocult:

Si in acest ritual satanist este folosit sangele nevinovat pentru a o aduce inapoi in

Si in acest ritual satanist este folosit sangele nevinovat pentru a o aduce inapoi in „underworld” de data aceasta, pe printesa.

3

O singura alegere iti poate schimva tot restul vietii

Pan-s-labyrinth-pans-labyrinth-534286_1024_696

Benevolentul Pan, cu spirale pe frunte si coarne de diavol

6

Pan’s Labyrinth a castigat 3 premii Oscar

5

Naruto

Cea mai celebra serie de desene animate „anime”: Naruto. Eroul principal poarta PE FRUNTE ochiul lui Horus/Ra

naruto_2

Prince of Egypt

The-Prince-of-Egypt-Christian-Movie-Christian-Film-DVD

Tot desene animate. Si din nou Disney. Cand ingerul mortii vine pentru a omora primii-nascuti egipteni, acesta coboara dintr-un portal din cer sub forma de… spirala:

the-prince-of-egypt-screenshot30

Sau desenele Atlantis, tot de Disney produse:

Atlantis109

Ubisoft

Un alt gigant in industria jocurilor.

Ubisoft-Logo

@

A-rond. Coada de maimuta. AT. @ – o spirala – fiecare adresa de email foloseste aceasta spirala

www – vav vav vav – 6 6 6

Cine a creat internetul? Raspunsul este: CERN.

In anul 1972, numarul de calculatoare conectate la reteaua ARPANET a ajuns la numarul 23 si atunci a fost si prima data cand termenul de email a fost folosit. Un programator numit Ray Tomlinson a implementat sistemul de email pentru reteaua ARPANET folosind simbolul @ pentru a desparti numele celui care trimite email de domeniul folosit.

Ajungem de unde am plecat.


Surse:

  1. http://www.theguardian.com/science/2009/dec/09/large-hadron-collider-record
  2. http://www.nytimes.com/2009/12/10/science/10collide.html?pagewanted=all&_r=0
  3. https://en.wikipedia.org/wiki/2009_Norwegian_spiral_anomaly
  4. http://tbl-invention-worldwidewebnhd.weebly.com/arpanet-internet-and-cern.html

Lasă un comentariu